guminùkas
Užduotis ir pažadai sau: belieka tobulinti proporcijas ir kitus priedus, kad gautųsi kuo panašesni savo skoniu į haribo guminukus.
Sterkams ir ešeriams vilioti rekomenduojami guminukai, kurių tikroviška išvaizda – labai viliojanti, tačiau žuvys ne visada palankiai reaguoja į guminukus, pateikiamus klasikiniu būdu, todėl tokiais atvejais rekomenduojama naudoti užtikrinantį ypač laisvą masalo sklendimą montažą „Karolina“.
Gali būti net taip, kad vartiklės ir guminukai pasirodys neveiksmingi. Tada pabandykite gundyti šapalus sukrėmis, o salačius – vobleriais.
Taigi ieškodami ešerių nepamirškite, kad jūsų dėžutėje turėtų būti vienas kitas nedidelis, ešeriuką imituojantis vobleris ar guminukas.
Guminukai – įvairiaspalviai rūgštūs ir saldžiarūgščiai vaisiniai saldainiai. „Katjes“ ir „Haribo“ gamintojų guminukai vieni populiariausių saldainių, kuriuos jau seniai pamėgo tiek maži, tiek dideli.
Starkis gaudomas įvairių tipų blizgėmis, vobleriais ar guminukais, geriausiai tinka balti ir labai spindintys masalai.
Paskutinė staigmena – reljefinis tortas! Tiksliau – maskarponės, pabarstukų, puošmenų, braškių, gervuogių, riešutų ir guminukų kratinys. Mitas, kad tortas turi būti apvalus, – sugriautas!
Visi penki suvirto į trivietę guminę valtelę. Nikolas su Styvu atsigulė ant dugno, Hildė su Lana – ant jų, o Bjornas atsiklaupė prie variklio. Vos pradėjus plaukti vienas guminuko bortas paniro po vandeniu ir srovė plūstelėjo į valtelę tarsi pro sugriuvusią užtvanką. [...]
– Jums viskas gerai? – iš guminuko paklausė Lana. – Mes jau virš koralų, atsargiai. [...]
Nikolas su Styvu atsistojo ir, iš viršaus skaidriame vandenyje stebėdami kliūtis po kojomis, pradėjo lėtai bristi. Tuo metu krantą jau pasiekusį Bjorno guminuką ant smėlio bandė ištempti Hildė su Lana.
Mitybos specialistai įspėja, kad guminukus, kaip ir visus kitus saldumynus, reikia vartoti saikingai.
O ar jums teko žvejot su Reins guminukais?
Šįkart apie kramtomus saldainius iš želatinos, populiariai vadinamus guminukais. Įvairiausių skonių, kvapų bei atspalvių guminukai vilioja taip pat ir formų įvairove. Šiuos saldainius kramtyti labiausiai mėgsta vaikai ir jaunimas. Tačiau daugumai tėvų rūpi, iš ko gaminami ir kuo nuspalvinti šie ryškiaspalviai gardumynai? [...]
Sveikos mitybos specialistai įspėja: guminukus, kaip ir visus kitus saldumynus, reikia vartoti saikingai. Nors visų keturių pavadinimų saldainių išvaizda bei skonis – skiriasi, jų sudėtis – beveik vienoda. Cukrus ir želatina – guminukų pagrindinės sudedamosios dalys.
JAV kompanija sukūrė valgomą pitoną – saldainį guminuką, sveriantį daugiau nei 12 kg, rašo orange.co.uk.
[...] merginos, geriančios alų ir užsikandančios guminukais.
Riperiai (guminukai) [temos pavadinimas]
labai norėčiau patarimo.kaip jums sekasi su fosforiniais guminukais? nupirkau su juoda nugara,su raudona galva ir dar su mėlyna nugara.kiek girdėjau su mėlyna tinka starkiams,o ar tinka lydekoms nežinau.
Jei perkame šokolado, reikėtų rinktis tikrą, kad kuo mažiau turėtų sintetinių priedų. Jeigu perkame ledinukus, taip pat reikėtų pažiūrėti, kad būtų natūralaus pagrindo. Guminukų sudėtį taip pat reikėtų pasiskaityt, nes nėra taip, kad parduodami saldumynai jau tokie geri“, - patarė DELFI pašnekovė.
Aprašymas
Kalba
Publikavimo informacija
Data
Leidėjas
Pavadinimas
Atsisiųsti ištekliaus įrašo informaciją
Atsisiųsti žodžio informaciją:
RDF formatu LMF formatu TEI formatu TBX formatu SOAP formatu JSON formatu XLSX formatu DOCX formatu PDF formatuKomentuoti
Komentuoti gali tik prisijungę nariai.
Komentarų nėra
Komentarai(0)