balzãmikas
[...] kol sultys virsta balzamiku, praeina nuo 12 iki 25 metų. Didžiausias balzamiko priešas yra skubėjimas. Kad įvyktų visas technologinis procesas, mažiausiai turi būti penkios statinės, tačiau dažniausiai būna žymiai daugiau. [...] Nuo medienos priklauso balzamiko skonis.
Tai iki 50 metų išlaikytas saldžiai sūraus skonio vyno actas, atkeliavęs iš Modenos. Parduotuvėse esantis balzamikas dažniausiai yra masinės gamybos produktas, gaminamas iš vyno acto, karamelės, lakricos ir panašių aromatinių medžiagų, gaunamų laboratorijose. Šiuo balzamiku gardinamos salotos, sriubos.
Į pomidorų sunką pilame truputį balzamiko acto. Jei pastebėjote, esu už pinigų taupymą, bet šį kartą labai patariu – nusipirkite, kad ir mažulytį buteliuką, bet paties geriausio, kokį galite gauti, balzamiko.
„Jean Paul Gaultier“ namams atstovavo sušis su tunu, „Yves Saint Laurent“ – grūdėtos duonos skrebutis su ožkų pieno sūriu, šalia kurio balzamiko padažu buvo išpieštas „YSL“ ženklas, „Chloe“ – tostinė duona, lašiša [...].
Aprašymas
Kalba
Publikavimo informacija
Data
Leidėjas
Pavadinimas
Atsisiųsti ištekliaus įrašo informaciją
Atsisiųsti žodžio informaciją:
RDF formatu LMF formatu TEI formatu TBX formatu SOAP formatu JSON formatu XLSX formatu DOCX formatu PDF formatuKomentuoti
Komentuoti gali tik prisijungę nariai.
Komentarų nėra
Komentarai(0)