šimèdis
Produktų grupės ir/arba ūkio subjekto veikla:
– Augalininkystės produktai:
tikrinis blizgutis (ganoderma lucidum)
enoki (flammulina velutipes) [...]
šimedžiai (hypsizygus tessellatus)
Hon arba Buna šimeji (Hon- or Buna-Shimeji)
Šis grybas pasižymi švelniu moliuskų skoniu.
Kasdien po dvi sriubas: viena kreminė, kita skaidraus sultinio, pavyzdžiui, triušienos sultinys, antienos sultinys, jautienos sultinys su daržovėmis ir papildomais pagardais, trintos burokėlių ir špinatų, daržovių su shimeji grybais ar saldžių bulvių sriubos.
Shimeji grybai:
150 g shimeji grybų
druskos pagal skonį
Shimeji grybus apkepti svieste, pasūdyti pagal skonį.
Grybų meniu, nuotrauka 2 iš 6 - karštas patiekalas: pirma nuotrauka - grybų rinkinys troškiniui (pievagrybiai, mirkyti džiovinti baravykai, kuokštiniai sėdžiai, buna šimedži ir pioppini), antra nuotrauka - grybų troškinys su sorų kruopomis, citrinos žievele ir petražolėm.
Oto kepsnys, patiekiamas su bulvių koše, žalių žirnelių piurė, kiniškais šimeji grybais bei citrininiu baltojo vyno padažu, dvelkia dūmo aromatu.
Aprašymas
Kalba
Publikavimo informacija
Data
Leidėjas
Pavadinimas
Atsisiųsti ištekliaus įrašo informaciją
Atsisiųsti žodžio informaciją:
RDF formatu LMF formatu TEI formatu TBX formatu SOAP formatu JSON formatu XLSX formatu DOCX formatu PDF formatuKomentuoti
Komentuoti gali tik prisijungę nariai.
Komentarų nėra
Komentarai(0)